Gospođa Natalija Petrović, potomak stare ugledne beogradske porodice, proslavila je u krugu svojih prijatelja stoti rođendan.

U svojoj kući na Vračaru, odličnog zdravstvenog stanja i u odličnoj fizičkoj kondiciji iznenadila je brojne prijatelje ne samo svojim izgledom, već i sa objašnjenjem brojnih događaja iz svoga života. Povodom toga, predsednik Opštine Vračar  Branimir Kuzmanović, toplo je čestitao svojoj najstarijoj građanki, a tome su se pridružili prota Žarko Gavrilović pozdravljajući svoju najstariju parohijanku, kao i advokat Veljko Guberina koji je sa velikim zadovoljstvom pozdravio gospođu Nataliju koja je bila prva upisani član Narodne radikalne stranke, u januaru 1991. godine, kada je ta najstarija i najznačajnija srpska politička stranka obnovila svoj rad. Najsrećniji i najzadovoljniji bio je gospodin Dragan Milić, stanar kod gospođe Natalije, a koji se o njoj i brine dug niz godina.

Prisutni su bili iznenađeni izuzetnim paamćenjem gospođe Natalije i evociranjem brojnih događaja počevši od Drugog svetskog rata, pa sve do, kako ona kaže, progona komunističkih vlasti poslednjih 20 godina.

Celog dana bio je veliki defile Beograđana kod takve izuzetno značajne građanke da bi joj čestitali i poželeli još puno godina života.