Naš tim

Vladimir Marinkov
Vladimir MarinkovAdvokat/Managing Partner

Rođen u Beogradu gde je završio osnovnu školu i gimnaziju, da bi 1998. godine upisao Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Opširnije

Aleksandar Kostić
Aleksandar KostićAdvokat

Advokat Aleksandar Kostić rođen je u Užicu. Uspešno završava osnovne i master akademske studije Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Opširnije

Mladen Aleksandrić
Mladen AleksandrićAdvokat

Rođen u Kruševcu gde je završio osnovnu i srednju školu, da bi nakon toga upisao Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Opširnije

Petar Cvetković
Petar CvetkovićAdvokat/saradnik

Advokat Petar Cvetković član je Advokatske komore Vojvodine od 13. oktobra 2006. godine, kada se u istu upisao kao advokatski pripravnik, a 11.maja 2009.godine upisom u Advokatsku komoru Vojvodine osniva kancelariju.

Opširnije

Aleksandra Luković
Aleksandra LukovićAdvokat

Rođena u Kraljevu gde je završila osnovnu školu, a potom je pohađala Gimnaziju u Raškoj, da bi po završetku srednje škole upisala Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Opširnije

Vučeta Džodić
Vučeta DžodićPripravnik
Prof. dr Veljko Milutinović
Prof. dr Veljko MilutinovićSaradnik/konsultant

Rođen u Beogradu. Završio studije prava u Engleskoj i to osnovne na Univerzitetu u Eseksu i master (iz prava EU) na Univerzitetu u Bristolu.

Opširnije

Dejan Čavić
Dejan ČavićSaradnik/konsultant

Rođen u Beogradu gde je završio osnovnu i srednju školu, da bi nakon toga upisao Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Opširnije

Slavko Jovanović
Slavko JovanovićAdvokat

Rođen u Valjevu. Osnovnu školu je završio u Mionici. Nakon toga završava Prvu ekonomsku školu u Beogradu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta „Union“ u Beogradu.

Opširnije

Moje osnovno načelo: Samo stvaralački rad koji nešto iza sebe ostavlja ispunjava svrhu našeg življenja! Držeći se tog načela čovek će sebe da nadživi.
- Veljko Guberina