Adv. Aleksandar Kostić

Rođen u Užicu. Posle uspešno završenih osnovnih studija na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, dve godine radio u Centralnom zatvoru u Beogradu, gde je stekao korisna iskustva u pogledu psiholoških profila i kriminoloških tipova ličnosti. Advokatskom profesijom bavi se, od 2016. godine, kao pripravnik u Advokatskoj kancelariji Guberina – Marinkov, a po završetku Pravosudnog ispita, nastavlja uspešnu saradnju sa kancelarijom, kao deo tima.

Dvostruki je pobednik takmičenja iz besedništva Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u kategoriji ex tempore, a 2011. godine, proglašen je za apsolutnog pobednika ovog prestižnog takmičenja.

Završio je master akademske studije Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, poslovno-pravni modul, pravo privrednih društava, stekavši akademski naziv master – pravnik (LL.M.).

Naročito je specijalizovan za zastupanje u krivično-pravnoj materiji, te zastupanje privrednih društava, pravni konsalting, osnivanja, statusne promene, zaštitu podataka o ličnosti.

Sa uspehom je položio stručne ispite iz Bezbednosti i zdravlja na radu i protivpožarne zaštite, te poseduje značajna iskustva u oblasti pravnog konsaltinga u vezi bezbednosti i zdravlja na radu i protivpožarnoj zaštiti privrednih subjekata.

Srećno oženjen, otac dvoje dece.

- Veljko Guberina