Slavko Jovanović, Advokat

Rođen u Valjevu. Osnovnu školu je završio u Mionici. Nakon toga završava Prvu ekonomsku školu u Beogradu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta „Union“ u Beogradu. Tokom studija bio je stipendista Fondacije „Trivunac“ – za podršku talentovanim pojedincima. Za sve vreme studiranja bio je u radnom odnosu na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom.
Pripravničku obuku je obavljao u advokatskoj kancelariji „Guberina – Marinkov“ i Državnom pravobranilaštvu. Bio je advokat u Zajedničkoj advokatskoj kancelariji „Aleksić sa saradnicima“.
Osnivač je Advokatske kancelarije „Slavko Jovanović“, koja kancelarija je nastavila prijateljske i saradničke odnose sa kancelarijom Guberina-Marinov, te adv. Jovanović svojim izuzetnim radom i posvećenošću advokaturi doprinosi uspešnom radu i renomeu kancelarije Guberina-Marinov, posebno u Zapadnoj Srbiji.
U Srpskom pravničkom društvu pored toga što je Potpredsednik ima poziciju Koordinatora za Privredno pravo a veliko interesovanje ispoljava na polju Krivičnog prava.
Član je Alumnista na matičnom Pravnom fakultetu Univerziteta “Union” u Beogradu, član je Udruženja pravnika Srbije, član je Advokatske komore Šabac i Advokatske komore Srbije. Bivši je član Advokatske komore Beograd.
Advokat Jovanović poseduje utemeljen sportski duh i čvrstu disciplinu koju prenosi na polje zastupanja u velikom broju pravnih oblasti.

- Veljko Guberina